dilluns, 16 de març del 2009
Sopa de Galets
Ingredients:
·160 grams de galets
·1 os de pernil ibèric
·1 os de vedella
·¼ de gallina
·200grams d’orella o de morro de porc
·1 paquet de verdures per al brou
·¼ de col
·2 pastilles d’Avecrem (opcional)
Preparació:
1r pas:
Col·loquem un recipient al foc amb 2’5 litres d’aigua, les verdures netes, el ¼ de gallina, l’os de pernil i l’orella o morro de porc.
2n pas:
Deixem bullir durant una hora. Transcorregut aquest temps colarem el brou i deixarem reposar uns minuts retirant després el greix que quedi a la superfície.
3r pas:
Escalfem de nou i vam assaonar amb dues pastilles d’Avecrem (opcional).
Coem el galet en el brou i ja està llest per servir ben calent i gaudir.
Per: Miguel Angel Garcia
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada