dilluns, 16 de març del 2009

Sopa de Galets



Ingredients:

·160 grams de galets

·1 os de pernil ibèric

·1 os de vedella

·¼ de gallina

·200grams d’orella o de morro de porc

·1 paquet de verdures per al brou

·¼ de col

·2 pastilles d’Avecrem (opcional)

Preparació:

1r pas:
Col·loquem un recipient al foc amb 2’5 litres d’aigua, les verdures netes, el ¼ de gallina, l’os de pernil i l’orella o morro de porc.

2n pas:
Deixem bullir durant una hora. Transcorregut aquest temps colarem el brou i deixarem reposar uns minuts retirant després el greix que quedi a la superfície.


3r pas:
Escalfem de nou i vam assaonar amb dues pastilles d’Avecrem (opcional).
Coem el galet en el brou i ja està llest per servir ben calent i gaudir.

Per: Miguel Angel Garcia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada